Вже прийнято рішення про впровадження економічного бронювання

Заступник міністра економіки, зазначив, що будуть впроваджувати модель економічного бронювання. Збираються перейти від критичності підприємства до критичності працівника. Це нововведення передбачає річне бронювання, але з необхідністю щомісячного підтвердження рівня заробітної плати працівників

За інформацією народного депутата Железняка, заступник міністра економіки Віталій Кіндратів сказав, що просять залишити щомісячну звітність ПДФО. Як результат народні депутати не проголосували за вилучення норми. Тому залишили перехід на щомісячну звітність для якоїсь ефемерної моделі економічного бронювання.


Крім того, Кіндратів зазначив, що будуть впроваджувати модель економічного бронювання. Наразі розглядається кілька варіантів цієї моделі (три) та чекають «рішення політичного керівництва».


Також було оголошено, що переходять від критичності підприємства до критичності працівника. Це нововведення передбачає річне бронювання, але з необхідністю щомісячного підтвердження рівня заробітної плати працівників.


Джерело: телеграм-канал нардепа Ярослава Железняка