🔥Безкоштовний вебінар. ТОП-5 кадрових питань весни: військовий облік, бронювання, компенсація відпусток, трудові книжки, нові ДСТУ

Яких помилок найчастіше допускаються при бронюванні працівників? Що робити на підприємстві, якщо отримано повістку, а працівник відсутній? Коли ПФУ може відмовити в опрацюванні наданих скан-копій трудової книжки та як діяти далі кадровику? Коли щорічна відпустка або соціальна відпустка на дітей надається без відпускних? Цікавлять відповіді на ці запитання? Ми знаємо, як допомогти

Якісний військовий облік на підприємстві – запорука успішного бронювання. Ці ділянки роботи пов'язані між собою, але на кожній – свої гострі питання.


Як вчинити, якщо надійшла повістка на підприємство, а працівник відсутній? Що робити, коли в офісі раптово з'явилися представники ТЦК? Якщо військовий облік на вищому рівні, то чому виникають проблеми при бронюванні працівників? І як зробити так, щоб з першої спроби забронювати або продовжити бронювання працівників?


Професійні питання потребують фахових порад. І ми знаємо, як вам допомогти.


Приєднуйтеся до безкоштовного вебінару 21 березня 2024 року, який для вас проведуть досвідчені адвокатки Тетяна Донець та Вікторія Поліщук.


Тимур Алієв роз'яснить особливості застосування нового ДСТУ 2023 року – коли його враховувати у кадровій роботі.

Долучайтесь до безкоштовного ефіру!

Але на цьому питання не закінчуються

У 2024 рік ми вступили з оновленими правилами надання щорічних та неоплачуваних відпусток. Норми вивчені, але практика показує, що ще багато питань бентежить кадровиків та бухгалтерів, які ведуть кадри. Як переконати директора, що не варто надавати оплачувані відпустки «без збереження зарплати»? Чи втратить працівник право на накопичені дні щорічної відпустки? Як провести їх аудит та що дадуть результати?


Паралельно ми продовжуємо перебувати у стані, коли паперові трудові книжки уже не ті, а до повноцінних е-трудових ще далеко. Сканувати чи чекати? Як наповнити е-трудову? Що робити, якщо паперова трудова книжка не досяжна?


Питань багато, але ми гарантуємо, що ви почуєте відповідь на кожне з них. Де? На безкоштовному вебінарі 22 березня 2024 року з Галиною Казначей та Людмилою Смердовою.


Приєднуйтеся до кадрової конференції тут


Колеги, на вас чекають подарунки, які неодмінно знадобляться у роботі:


  1. Ексклюзивна енциклопедія «Військовий облік та бронювання – 2024: поради та кейси»
  2. Ексклюзивна кадрова колекція «Компенсація відпусток & Трудові книжки: ТОП-20 кейсів та експертних порад»
  3. Відеокурс «Перевірки ТЦК: юридичні поради, як не отримати штрафи»
  4. Відеокурс «Трудова книжка – 2024: швидкий перехід на електронну»


А також круті розіграші!