Оновлення даних підтверджує мітка часу в Резерв+

Як повідомила Катерина Черногоренко, заступниця міністра оборони України, у додатку Резерв+ після оновлення військово-облікових даних з'являється мітка часу. Ця мітка слугує підтвердженням того, що оновлення відбулось

У застосунку Резерв+ після оновлення військово-облікових даних з'являється мітка часу. Вона підтверджує факт оновлення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар заступника міністра оборони України Катерини Черногоренко у Facebook.


Катерина Черногоренко зазначила:

Після оновлення даних в електронному військово-обліковому документі відображається мітка часу, що підтверджує факт оновлення даних громадянином та свідчить про виконане зобов'язання

Вона додала, що якщо, наприклад, громадянин перебуває за кордоном і має дату оновлення даних, то він виконав своє зобов'язання.


Також, за словами заступника міністра, у Резерв+ додали можливість виправлення даних онлайн. Таким чином громадяни можуть повідомити про помилки у ПІБ або ідентифікаційному коді.


Вона додала:

У майбутньому ми додамо опцію виправлення та інших даних онлайн

Нагадаємо, згідно з новим законом про мобілізацію, українські чоловіки мають оновити свої військово-облікові дані протягом 60 днів. Це можна зробити в ТЦК, ЦНАПах або у Резерв+.


У деяких чоловіків під час оновлення даних виникають проблеми. Зокрема, у Резерв+ може бути зазначено, що інформація у реєстрі Оберіг є неповною. Тому їм радять звернутися до ТЦК.



Джерело: РБК-Україна