До кінця березня Верховна Рада має всі шанси прийняти законопроєкт про мобілізацію

Як за оптимістичним, так і за песимістичним сценарієм до кінця березня нардепи мають всі шанси проголосувати за законопроєкт про мобілізацію в другому читанні

Комітет Верховної Ради опрацьовував понад 4 тисячі поправок, які народні депутати внесли до законопроєкту, що стосується мобілізації. Цією інформацією поділився член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат Федір Веніславський.


Він зазначив, що орієнтовно з 5-6 березня комітет зможе приступити до постатейного обговорення, а також до врахування або відхилення цих законодавчих поправок.


Федір Веніславський також додав, що з оптимістичної точки зору, комітет до 10-15 березня зможе завершити роботу з поправками.


Він вказав, що в песимістичному варіанті – до 20 березня комітет зможе розглянути поправки, сформувати висновок комітету, проголосувати і направити законопроєкт на друге читання до Верховної Ради.

Федір Веніславський підсумував, що як за оптимістичним, так і за песимістичним сценарієм до кінця березня нардепи мають всі шанси проголосувати за законопроєкт про мобілізацію в другому читанні

Джерело: РБК-Україна