Швидкий гід з оновлення Кадрової Платформи №1

Ознайомтеся з останніми оновленнями Кадрової Платформи №1. Простіше інтерфейс, нові розділи - все, що потрібно кадровикам для ефективної роботи



Вітаємо на Кадровій Платформі №1 – величезному освітницькому порталі, справжньому Нетфліксу для кадровиків та навіть більше. І ви скоро в цьому переконаєтесь. 


Головна сторінка


Відтепер головна Кадроленду - це справжня майстерня кадровика. Тут у швидкому доступі є будь-які сервіси та розділи.  

На початку ознайомтеся з вашим персональним меню, яке знаходиться за іконкою входу - вгорі справа. Тут ви одразу потрапляєте до розділів Мій kadroland, Мої обрані, Мої консультації та Останні переглянуті. Окремо зверніть увагу на можливість Редагування профілю


Повертаємось до нашої головної сторінки, де Ви можете швидко ознайомитись з актуальними новинами та статтями, зареєструватись на вебінари або переглянути популярні документи. 


Обирайте сервіс, яким хочете скористатись зараз з каруселі сервісів. Просто клікайте на необхідний. 


Професії від Кадрової Вищої онлайн-Академії також завжди під рукою. Зустріли фотокартку незнайомого ще лектора? — наведіть на неї курсор. А дізнатись деталі кожного з курсів ви можете перейшовши за кнопкою під карткою курсу. 


Далі блок з останніми відео, які з’явились на нашій платформі, а також запитаннями, які ставлять ваші колеги просто зараз у розділі Консультації.

Блок передплати Кадрової Платформи №1 дозволяє отримати повний доступ до всього, що є на нашому порталі. Натискайте «Передплатити», щоб обрати зручний пакет

Розділ «Мій KadroLand»


Це найкорисніша сторінка передплатника Кадрової Платформи. Першочергово, ви бачите пакет доступу і дату його активності. Саме тут, ви, як передплатник, можете знайти цікаві відео, останні консультації та важливі документи. Також формувати свою бібліотеку корисностей. 


Трохи нижче зберігається історія ваших переглядів.


Розділ «Новини та статті»


Переходимо до нового розділу Кадрової Платформи — новини та статті. Вже з назви зрозуміло, який контент тут буде розміщатись. 


Одразу вгорі для користування зроблено зручний пошук. Щоб ознайомитися детальніше, натискаємо на заголовок. Кожна новина та стаття має коментарі — долучайтесь до спілкування з однодумцями під статтею, яку тільки що читали.

Залишайте свої коментарі і під цією статтею, діліться своїми враженнями від оновленної платформи

Розділ «Безкоштовні вебінари» 


Саме тут можна відстежувати розклад усіх ефірів на гарячі теми. Щоб зареєструватися на вебінар, або дізнатись про нього більше — обирайте необхідну кнопку.

Звертаємо увагу! Наші передплатники мають змогу переглядати запис ефіру та можуть завантажити собі сертифікат вже наступного дня. Долучитись до числа передплатників ви завжди можете за кнопкою «Передплатити» справа вгорі

Розділ «Відео»


Справжній Клондайк корисних відео. Ми розробили над зручний фільтр, завдяки якому відтепер пошук матеріалів стає ще більш комфортним. 


Перейдімо на «Усі відео» і подивимося на прикладі як працює фільтр. Обираєте категорію Відеокурси, одразу з цим вибором можете відфільтрувати пошук за темою «Відпустки» та «Кадрові документи». А тепер додамо лектора - Людмилу Смердову. Вуаля! Пошук завершено!


Розділ «Консультації»


Цей розділ створено для швидкої та якісної консультації. Ви можете обрати будь-який сервіс за своїм смаком: Особистий консультант, Консультації лекторів, Індивідуальний консультант та Консультант по документах.


Сервіс «Особистий консультант» в розділі «Консультації»


Саме тут ви отримуєте письмово безлімітні консультації від експертів. Приймання запитань працює 24/7.

 

Щоб переглянути відповіді експертів на запитання від ваших колег – перемикніть форму на пошук запитань і введіть ключові слова (наприклад: звільнення). Кілька секунд і всі консультації з цієї теми перед вами.


Всі відповіді на ваші запитання можна дивитися в розділі «Мій kadroland»«Мої консультації». Вони з’являються там відразу як тільки надходить відповідь від лектора чи експерта.


Сервіс «Консультації лекторів» в розділі «Консультації»


Цей сервіс дозволяє отримувати відповіді на свої запитання у відеоформаті від улюблених лекторів.


При переході — одразу потрапляєте на актуальну картку, яка наразі приймає запитання. Бачите ім’я експерта, який буде відповідати та дату виходу цього випуску. 


Позначка “Очікується” — означає, що відео в картці ще немає. 


Сервіс «Індивідуальний консультант» в розділі “Консультації”


Це додатковий платний сервіс, який допоможе у вирішенні складних запитань, що потребують детального розгляду. Це мініаудит з висновками та рекомендаціями щодо кадрового обліку вашого підприємства.


Наші фахівці надають консультації з кадрових питань як письмово, так і телефоном по всій Україні. Для того, щоб скористатися сервісом - необхідно натиснути на кнопку Залишити заявку


Сервіс «Консультант по документах» в розділі “Консультації”


Цей сервіс прийшов на допомогу популярному розділу Документи, щоб за допомогою наших експертів полегшити пошук необхідних шаблонів і зразків документів. Також у вас є можливість запропонувати свій зразок документа для розміщення на платформі.


Розділ «Документи»


В цьому розділі зібрано всі документи, що необхідні для роботи. Тут ви знайдете і бланк до заповнення необхідного документу, і приклад його заповнення. 


Всі документи впорядковані. Обирайте необхідну категорію зліва, щоб пошук був зручніше. Сортуйте за періодом оновлення документа: за весь час, за рік або за місяць.


Розділ «Посадові інструкції»


Тут зібрана найбільша кількість посадових інструкцій в Україні. І повірте, вони будуть тільки поповнюватись. В цьому розділі все працює так само як і в Документах. Але тепер знайти посадові інструкції стало набагато зручніше! 


Розділ «Довідники»


Поки розділ тільки набирає оберти - він відкритий всім, навіть без передплати. Тут ви можете знайти всі необхідні довідкові дані, що були підготовлені нашими експертами та відповідають всім нормам законодавства. Щомісяця додаються нові довідники, та оновлюються старі.


З фільтром та пошуком ви вже знайомі, тому обирайте необхідний довідник та натискайте на кнопку Дивитися, щоб відкрити. 


Розділ «Брошури та Чек-листи»


Тут зібрано усі корисні брошури, які наша редакція невпинно готує для вас. Кейси з прикладами, розрахунки та зразки - все в одному місці. Ви можете користуватись пошуком, щоб знайти щось цікавеньке за темами.


Розділ «Калькулятори»


Всі онлайн-калькулятори необхідні для роботи кадровика - тут. Калькулятори допоможуть швидко впоратися зі складними обчисленнями та розрахунками. Всі вони підлаштовані під воєнний стан, тож ви можете не хвилюватись стосовно змін в законодавстві — ми швидко реагуємо та адаптуємо наші сервіси. 


Ви вже можете БЕЗКОШТОВНО користуватися калькулятором з розрахунку днів відпусток, тривалості відпусток та кількості штатних працівників


Це далеко не весь перелік калькуляторів, що будуть на Кадровій Платформі. Наш IT-відділ активно працює над розробленням і поповненням цього арсеналу. А просто зараз напишіть в коментарях — який калькулятор ви б хотіли бачити на нашій платформі наступним? Ми обов’язково прислухаємось до ваших відповідей. 


А якщо ви звикли до попередньої версії — натискайте на посилання «стара платформа» і повертайтеся на звичний інтерфейс сторінки.

Сподіваємося тепер розбиратися з новим візуалом та сервісами стало легше! Залишайте ваші коментарі стосовно оновлення Кадрової Платформи №1 нам важлива ваша думка 👇👇👇