Паперова трудова книжка знищена: як отримати електронну копію всіх записів?

Для отримання відомостей про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб в особистому кабінеті користувача призначено пункт меню «Комунікації з ПФУ» – «Запит на отримання електронних документів»

У особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду у розділі «Електронна трудова книжка» можна ознайомитись з наявною інформацією щодо періодів роботи, відображених страхувальниками у складі звітності починаючи з 2000 року.


Також надано можливість самостійно отримати електронні довідки за допомогою кваліфікованого електронного підпису або за номером своєї банківської картки (BankID).


Для отримання відомостей про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб в особистому кабінеті користувача призначено пункт меню «Комунікації з ПФУ» – «Запит на отримання електронних документів».

Необхідно вибрати тип звернення «Витяг з ЕТК», надати згоду на передачу та обробку персональних даних та відправити запит до Пенсійного фонду

Результат обробки звернення можна отримати в режимі перегляду вкладки «Мої звернення».


Наявність страхового стажу у розрізі страхувальників можна перевірити, сформувавши в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-5.


Джерело: ПФУ